Tufte W Willow Pants for dame

Myk og komfortabel softshellbukse

Varenr:104516
Alt. varenr: 5350-001-03
EAN: 7071812100717
Tufte W Willow Pants for dame Myk og komfortabel softshellbukse Tufte W Willow Pants for dame Myk og komfortabel softshellbukse Tufte W Willow Pants for dame Myk og komfortabel softshellbukse Tufte W Willow Pants for dame Myk og komfortabel softshellbukse
Størrelse
S
M
L
1 599,-
-+
1 på lager

Tufte W Willow Pants

 

Hovedstoff: 88 % nylon og 12 % elastan, bluesign® sertifisert

Mesh: 93 % resirkulert polyester og 7 % elastan

Materialvekt: 166 gsm

 

Tuftes turbukse til dame, laget i behagelig softshell. Myke og komfortable bukser spesielt laget for tur og andre aktiviteter utendørs. Det lette og ventilerende materialet er vind- og vannavstøtende og ekstremt komfortabelt å ha på, uansett om du klatrer helt til topps eller tar det litt rolig. Buksen er utstyr med tre YKK glidelåslommer; to foran og en på høyre lår. En ventileringsglidelås på siden av bena hjelper å justere temperaturen. Borrelås nederst på foten forhindrer varmetap og holder buksebenet stramt og lukket om nødvendig. Materialet rundt knærne er sydd for å være så fleksibelt som mulig når du beveger deg. I livet kan du bruke belte eller stramme ved bruk av borrelås, slik at buksene sitter stødig på kroppen.

 

Plagget er laget med bluesign® sertifisert nylon og resirkulert polyester for å lage praktiske og bærekraftige produserte utendørsplagg, så vennlige mot naturen som mulig.

 

Vaskeanvisning:

Maskinvask ved 40?

Ikke bruk blekemidler eller tøymykner

Anbefales å tørkes uten bruk av tørketrommel

Strykes på lave temperaturer (under 110 grader, 1 merke på strykejernet)