Tufte OWL pysjamassett for dame

I bambusviskose/økologisk bomull

Varenr:104485
Alt. varenr: 6010
Tufte OWL pysjamassett for dame I bambusviskose/økologisk bomull Tufte OWL pysjamassett for dame I bambusviskose/økologisk bomull Tufte OWL pysjamassett for dame I bambusviskose/økologisk bomull Tufte OWL pysjamassett for dame I bambusviskose/økologisk bomull
FargeDame
899,-
-+
9 på lager

Tufte W Owl Pyjamas Set – in Toiletry case

 

Overdel: 47,5 % bambusviskose, 47,5 % økologisk bomull og 5 % elastan

Bukser: 50 % bambusviskose og 50 % økologisk bomull

 

Ta på deg en Tufte-pysjamas og du er garantert en komfortabel natt, eller en skikkelig god start på dagen. Buksen er vevd i bambusviskose og økologisk bomull med et tidløst mønster, og har et løst og behagelig snitt. Genseren er iblandet elastan for utrolig komfort uansett hvordan du sover.

 

Tufte liker å lage pakninger som kan få et nytt liv. Dette pysj-settet er derfor pakket i en toalettmappe av økologisk bomullskanvas med glidelåslukning. Toalettmappen er romslig med et stort hovedrom i tillegg til en mindre stikklomme på innsiden. En hempe gjør at den kan henges opp om det finnes en knagg tilgjengelig. Fin å ha med på reise eller hytteturen. Toalettmappen kommer med Tufte logo på siden og på hempene.

 

Toalettmappens dimensjoner:

Høyde: 11 cm

Bredde: 22 cm

Dybde: 10 cm

 

Om bambusviskose:

Bambus er raskt fornybart, det er effektivt når det gjelder vann- og arealbruk, og det krever ingen bruk av sprøytemidler eller kunstgjødsel. Et bra råmateriale med andre ord. Bambusviskose faller mellom kategoriene naturfiber og syntetisk. Tufte trekker ut bambusens naturlige cellulose via en kjemisk prosess, og spinner dette til et mykt, komfortabelt og pustende materiale.

 

Om økologisk bomull:

Økologisk bomull dyrkes uten bruk av kunstig gjødsling eller sprøytemidler; produksjonen fremmer og forbedrer det biologiske mangfoldet og biologiske sykluser. Det forbedrer jorden og bruker ofte mindre vann. Et bedre valg med tanke på miljøet, rett og slett.  

 

Vaskeanvisning:

Maskinvask ved 40?

Ikke bruk blekemidler eller tøymykner.

Produktet er naturlig mykt og fibrenes egenskaper kan ødelegges av kjemikaliene i tøymykneren.

Anbefales å tørkes uten bruk av tørketrommel

Strykes på lave temperaturer (under 110 grader, 1 merke på strykejernet)